Hak ingefær, løg, chili og hvidløg i tern og svits det i kokosolie, tilsæt krydderier og rør godt rundt.
Skær gulerødder og sødkartofler i grove tern og lad dem svitse med i et par min. Hæls bouillon i og lad det simre ½ time eller til gulerødderne er helt møre. Tilsæt det halve af kokosmælken og blend suppen glat.
Smag til med resten af kokosmælken, limesaft og salt.
Suppen serveres med: bladselleri skåret i må tern, fintsnittet forårsløg eller sprøde kikærter, små æbletern og frisk timian/koriander
Bland marianaden og vend kikærterne grundigt rundt, bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca 30-40 min. – rør i dem undervejs. Tag kiklærterne ud af ovnen og lad dem køle af i 15 min – sæt dem ind i ovnen igen og bag dem 10 min mere.
Kikærterne bliver sprødere, når de bages to gange.
Jytte Grøndahl