Ingrid Kay bagte den dejlige kage til høstmarkedet 2014. Opskriften på den glutenfri drømmekage passer til en stor bradepande:

  • 6 æg
  • 500 g sukker
  • 4 spsk Fiberhusk
  • 2 tsk vanillesukker
  • 100 g smør
  • 4 dl mælk
  • 100 g majsmel
  • 300 g færdigblandet glutenfri mel (eller 150 g boghvedeflager og 150 g fuldkornsrismel
  • 6 tsk bagepulver


Fyld til drømmekagen

  • 200 g smør
  • 100 g muscovadosukker
  • 100 g rørsukker
  • 250-300 g kokos
  • 1 dl mælk

Pisk æg, sukker, Fiberhusk og vanillesukker til en tyk og luftig masse. Smelt smørret og bland det med mælken.
Bland mel og bagepulver og vend det i æggemassen skiftevis med smør-mælkeblandingen.
Kom dejen i en bradepande med bagepapir og bag ved 200o i 25-30 minutter.
Fyld: Smelt smørret og bland det med sukker, kokos og mælk,
kom fyldet over kagen og bag den yderligere i ca 10 min ved 215o eller evt. 225o.