Opskriften på squashkage rækker til en stor bradepande. Kagen blev serveret til Rødmoses høstmarked 2019.

  • 6 – 7 æg
  • 3½-5 dl olie
  • Ca. 7 dl rørsukker
  • 10 dl groftreven squash – ca. 600 g
  • 10 dl mel, rug eller spelt eller en blanding
  • ½ tsk. bagepulver,
  • 2 tsk. natron
  • 4 tsk. vanilje
  • 1 tsk. salt
  • 6 tsk. kanel
  • Evt. 1 tsk. stødt ingefær
  • Evt. revet skal af 1 lime eller appelsin
  • 4-5 dl hakkede nødder, mandler eller solsikkekerner. Evt rosiner eller tranebær. Evt chokolade.

Fremgangsmåde:
1.    De våde dele piskes sammen med sukker.
2.    De tørre dele blandes.
3.    Det hele blandes og squash røres i.
4.    Passer til en stor bradepande, bages ved 200o i 40-60 min.    
5.    Kan pyntes med glasur rørt med appelsinsaft og evt. spiselige blomster.