Forside
Gartneriet
Om gartneriet
Podcast om Biodynamisk
Video om gartneriet
Artikel fra 'Ud&Se'
40 års jubilæum
Gartneriets historie
En torvemedhjælper fortæller
Kunder fortæller
Biodynamisk
Øko tilskud
Kontakt
Nyhedsmail
Opskrifter
Asparges opskrifter
Desserter og kager
Diverse - dressing, tilbehør
Fermentering
Glaskål opskrifter
Jordskok opskrifter
Kålopskrifter
Pesto
Postejer, madtærter m.m.
Rødbede opskrifter
Salater og råkost
Spinatopskrifter
Supper
Syltning
Vegedeller
Varekendskab
Forårsløg
Friséesalat
Glaskål
Grønkål
Hokkaido
Jordskokker
Kannibal tomat
Krydderurter
Kålrabi
Lus i salat
Mizunasalat
Portulak
Radise
Rødbede
Sennepssalat
Tomatillo
Galleri
Høstmarked
Video fra høstmarked
Gartneriet
Torvehandel
Bygning af vejbod
Rødmoses Venner
Film om foreningen
Frivillig
Om foreningen
Bliv medlem
Foreningens "fødsel"
Vedtægter
Digte fra en Rødmoseven
Diverse artikler
Roedmose.dk
Asparges opskrifter
Desserter og kager
Diverse - dressing, tilbehør
Basilikumpesto, spicy
Gulerodstop pesto
Chillisovs
Persillepesto
Korianderpesto
Mynte-mandel pesto
Squash-græskarpesto
Asparges forret
Aubergine à la bruschetta
Aubergine Chutney
Aubergine creme
Aubergine dip
Aubergine - ostegratinerede
Aubergine-svampe sauté
Blomkålscreme
Bønnecreme valske bønner
Bønnesalat
Chili i olie
Fennikel syltet
Flødekartofler m. spinat og hvidløg
Glaskål - syltede
Gratinerede suppebrød m. rodfrugt
Grønkålschips
Grønkålspesto
Grønkål smørepålæg
Grønne bønner
Grønsagsjuice
Grøntsags shot
Ingefærshot
Jordskokker - bagte
Jordskok m. citronsmør
Jordskok-æble kompot
Hokkaido gratin
'Kannibal'/hokkaido mos
'Kannibal sauce'
Knækbrød, glutenfri
kålrabi chips
Kålrabimos
Kålrabi sauté
Kålrabiskiver - marinerede
Løgguf
Mynte dressing
Pastinakcreme
Pastinak ovnbagt
Peberfrugt pesto
Peberfrugt saucer
Peberfrugter - syltede
Porrer i karrysovs
Radiser - sauterede
Rodfrugt chips
Rodfrugt sauce
Rødbede gryde
Rødbeder m. rabarber
Rødbedecreme
Rødbeder fermenterede
Rødbede hummus
Rødbedejuice
Rødbede marinerede
Rødbede m. saltcitron
Rødbedepesto
Rødbede pesto - grov
Rødbede/rug salat
Savojkål chips
Selleri-creme
Selleri-hvidløgs mos
Sennepssalat og jordskokker
Sherrytomater ovntørrede
Spidskål - bagt
Sunde snack m. cashew creme
Sølvbede pesto
Sølvbeder syltede
Tzatziki
Tomat / aubergine sauté
Tomat chutney
Tomatketchup
Tomat-peber relish
Tomatsauce - enkel
Tomatsauce - krydret
Tomat, tørret
Fermentering
Glaskål opskrifter
Jordskok opskrifter
Kålopskrifter
Pesto
Postejer, madtærter m.m.
Rødbede opskrifter
Salater og råkost
Spinatopskrifter
Supper
Syltning
Vegedeller
Rødbedepesto
200 g kogte rødbeder
50 g ristede pinjekerner
1 mellemstort fed hvidløg
25-50 g revet parmesan ost
Ca.1 dl koldpresset rapsolie
1 spsk. fintrevet peberrod eller efter smag
1 dl. 38% creme fraiche
Det hele blendes til en ensartet masse, man kan lave den fin eller grov efter behov.
Jytte Grøndahl