• 250 gr Tomat
  • 250 gr aubergine
  • 3-4 forårsløg
  • 1 rød peber
  • 100 gr løg
  • ½ dl kokosolie/olivenolie
  • Sal og lidt rørsukker/agavesirup,
  • 1 tsk. italiensk krydderi fra Urtekram  
  • ½ tsk. stødt koriander
  • ½ dl hvidvins eddike/hvid balsamico, gerne halvdelen frugt balsamico


Aubergine skæres i skiver og drysses med salt, trækker ca. 15 min. hvorefter de aftørres og skæres i tern. Løg, tomat og peber skæres i tern.
Forårsløg skæres i ringe
Varm olie op og steg først aubergine et par minutter, tilsæt løg, peber og forårsløg, og lad det simre et par min. Kom tomater og krydderier i sammen med eddike og sukker/agavesirup og lad det småkoge i ca. 15-20 min.
Smag blandingen til. Den er lækker både varm og kold, rigtig god til retter med karry.

Jytte Grøndahl