Forside
Gartneriet
Om gartneriet
Podcast om Biodynamisk
Video om gartneriet
Artikel fra 'Ud&Se'
40 års jubilæum
Gartneriets historie
En torvemedhjælper fortæller
Kunder fortæller
Biodynamisk
Øko tilskud
Kontakt
Nyhedsmail
Opskrifter
Asparges opskrifter
Desserter og kager
Diverse - dressing, tilbehør
Fermentering
Glaskål opskrifter
Jordskok opskrifter
Kålopskrifter
Pesto
Postejer, madtærter m.m.
Rødbede opskrifter
Salater og råkost
Spinatopskrifter
Supper
Syltning
Vegedeller
Varekendskab
Forårsløg
Friséesalat
Glaskål
Grønkål
Hokkaido
Jordskokker
Kannibal tomat
Krydderurter
Kålrabi
Lus i salat
Mizunasalat
Portulak
Radise
Rødbede
Sennepssalat
Tomatillo
Galleri
Høstmarked
Video fra høstmarked
Gartneriet
Torvehandel
Bygning af vejbod
Rødmoses Venner
Film om foreningen
Frivillig
Om foreningen
Bliv medlem
Foreningens "fødsel"
Vedtægter
Digte fra en Rødmoseven
Diverse artikler
Roedmose.dk
Asparges opskrifter
Desserter og kager
Diverse - dressing, tilbehør
Fermentering
Glaskål opskrifter
Jordskok opskrifter
Kålopskrifter
Pesto
Postejer, madtærter m.m.
Rødbede opskrifter
Salater og råkost
Appelsin / tomatsalat
Bladselleri salat
Bønnesalat
Beder bolchestribede
Beder Gule
Bede salat
Farverig bygsalat
Fennikel / æble salat
Frisée salat
Glaskål fritter
Glaskålslaw
Grønkål salat m. bladselleri
Glaskål /æble salat
Grønkål-persillerod råkost
Grønkål salater
Gulerod, Rødbede råkost
Hvidkålsalat m. æble
Kålrabi salat m/ æbler og grønkål
Rodfrugt råkost
Rødbeder marinerede
Rødbede m. saltcitron
Rødbedesalat m. mayonaise
Rødbede/rug salat
Rødkålssalat med tranebær
Savojkål/jordskok salat
Savojkål, rå-marineret med mandler og appelsiner
Sommersalat
Spidskålsalat m. tomat
Spinatsalat m. squash
Surkål af glaskål/spidskål
Sølvbedesalat
Tomat - Linsesalat
Vinter råkostsalat
Spinatopskrifter
Supper
Syltning
Vegedeller
Rødbedesalat m. mayonaise
Rødbedesalat med mayonnaise
3 kogte rødbeder skåret i meget små tern
200-300 g økologisk mayonnaise
50-75 g kapers (drænet vægt)
1 lille spsk. dijonsennep
Lidt citronsaft
Alle ingredienserne blandes og salaten smages til.
Lise Fennikel